DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 28.11.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave se zaprimaju do 30. studenoga. Radna pozicija obuhvaća poslove točenja goriva ili auto plina, brigu o samoj postaji i obavljanje administrativnih poslova. Prijavite se putem linka.

MEHURČEK d.o.o. traži vozača (m/ž) teretnog vozila na području Risvice. Rok za prijavu je 03. prosinca. Kandidat mora imati dvije godine radnog iskustva, položeni vozački ispit B i C kategorije. Podatke za prijavu potražite ovdje.

TERME STUBAKI d.o.o. zapošljava wellness terapeuta (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Pod radne zadatke ubraja se izvođenje različitih vrsta masaža, prirpema aroma terapije i relaksirajućih te ljekovitih kupki. Prijaviti se možete do 10. prosinca, a kako to učiniti saznajte ovdje.

VODOLIM zapošljava inženjera (m/ž) strojarstva. Mjesto rada je Donja Stubica, a prijave se zaprimaju do 15. prosinca. Od kandidata se očekuje sposobnost vođenja gradilišta i izrade kalkulacija. Informacije potrebne za prijavu potražite na linku.

STORM BREAKER traži konobara (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a rok za prijavu je 30. studenoga. Poslodavac zapošljava dva radnika koji će posao odrađivati u dvije smjene od ponedjeljka do petka. Podatke za prijavu potražite ovdje.

PLODINE d.d. zapošljavaju prodavača (m/ž) u Zaboku. Prijave se zaprimaju do 30.studenoga. Posao obuhvaća punjenje polica i rad na blagajni. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Centar za rehabilitaciju Varaždin traži njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a rok za prijavu je 30. studenoga. Kandidat mora biti sposoban obavljati njegu korisnika s tjelesnim ili intelektualnim poteškoćama. Podatke za prijavu potražite ovdje.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu  te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave traju do 11.prosinca i zaprimaju se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijave se zaprimaju do 02. prosinca putem linka.

Employment Outsourcing traži call center sales specialist with croatian and english – remote job (m/f). Prijaviti se možete do 29. studenoga. Radna pozicija zahtijeva kontaktiranje klijenata s izgradnjom dobrih odnosa i povjerenja te istraživanje potreba kupaca i savjetovanje u području ponuđenih proizvoda. Prijave se zaprimaju putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba