Odbio je staviti masku

Muškarcu (39) zaštitari branili ulazak u Finu, jednom od njih slomio prst

Objavljeno: 25.11.2021. zagorjeinternational

Uhićen je muškarac koji je u srijedu u Splitu napao zaštitare koji su mu zabranili ulazak u poslovnicu Fine jer nije htio staviti zaštitnu masku. Prilikom napada jednom je zaštitaru slomio prst.

Muškarac je uhićen i kazneno prijavljen, doznaje se iz splitske policije koja je izvijestila da je nad 39-godišnjakom provedeno kriminalističko istraživanje, piše Večernji.hr.

Uhićen je po zaprimanju dojave o narušavanju javnog reda i mira.

– Prethodno se oglušio na njihovo upozorenje u vezi s ulaskom u zgradu, a potom je narušavajući javni red i mir pokušao nasilno ući. Obojici zaštitara pružena je liječnička pomoć. Utvrđena je lakša tjelesna ozljeda 53-godišnjem zaštitaru, a teža 54-godišnjem zaštitaru – rekla je Željka Radošević iz splitske policije i dodala da je 39-godišnjak kazneno prijavljen zbog nanošenja teške tjelesne ozljede, a prekršajno zbog narušavanja javnog reda i mira.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba