Na Danima otvorenih vrata EU projekata

Grad Zabok predstavio svoje uspješne projekte “MIPOS I i II”, “re-GENERATOR” i “BRZO”

Objavljeno: 24.11.2021. zagorjeinternational

Grad Zabok je sudjelovao na Danima otvorenih vrata EU projekata, organiziranom od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.
Projekte “MIPOS”, “MIPOS II”, “re–GENERATOR” i “BRZO”, pred više od 20 sudionika koji su prezentaciju projekata, zbog epidemiološke situacije, pratili virtualno, putem Google Meets aplikacije, predstavila je pročelnica gradskog Upravnog odjela za EU fondove i strateške projekte Valentina Đurek.
Đurek je prikazala kako su tekle prijave i pripreme samih projekata, njihova realizacija te koji su benefiti za Grad Zabok, ali i za sve one koji sudjeluju u njima.
O projektu “Mi POmažemo Starijima’ govorili su koordinatorica Gradskog društva Crvenog križa Zabok Tina Herceg i koordinatorica Gradskog društva Crvenog križa Zlatar Jasna Polanović.
Sudionike su pozdravili i saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić, zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, Goran Vukmanić ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te načelnik Hrašćine Branko Tukač.
Prezentaciju su pratili brojni predstavnici jedinica lokalne samouprave, Crvenog križa, Centra za socijalnu skrb, HZZ-a te udruga i organizacija civilnog društva. (vc) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba