Radi se o 170. poslovnici zabočke tvrtke

PREGRADA DOBILA NOVI TRGOCENTAR: Prostire se na 1200 četvornih metara i zapošljava 19 osoba

Objavljeno: 22.11.2021. zagorjeinternational

U pregradskoj ulici Janka Leskovara, u subotu je otvorena nova poslovnica Trgocentra koja se prostire na 1200 četvornih metara.

Novootvoreni Trgocentar u Pregradi koji zapošljava 19 osoba, 170. je poslovnica zabočke tvrtke, otkrio je direktor Darko Bratković. Trgovina nudi bogatu ponudu mješovite robe, odnosno prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a na istom mjestu već postoji i prodavaonica građevnog materijala. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do subote, od 7 do 20 sati, te nedjeljom i praznikom, od 7 do 13 sati.

Direktor Bratković kazao je kako je zadovoljan što se poslovnica otvorila prije božićnih blagdana, kako bi se žiteljima Pregrade omogućila kvalitetna ponuda te dodao da su poslovnice Trgocentra rasprostranjene po čitavom području županije, a osim u Krapinsko – zagorskoj županiji, poslovnice se nalaze i u Svetom Ivanu Zelini te Zaprešiću.Otvorenju je nazočio i gradonačelnik Marko Vešligaj koji je istaknuo zadovoljstvo zbog otvaranja novih radnih mjesta, a čestitke na novootvorenoj poslovnici, uputio je i predsjednik Županijske skupštine KZŽ Zlatko Šorša.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba