Klizalište na Šalati ove srijede otvara svoja vrata

Uz COVID potvrdu i poštivanje epidemioloških mjera, u klizanju će istovremeno moći uživati do 100 klizača

Objavljeno: 16.11.2021. zagorjeinternational

Zagrebačko klizalište na Šalati, poznato po tome što zaljubljenici u klizanje ovdje u toj aktivnosti uživaju pod vedrim nebom, u srijedu ponovno otvara svoja vrata građanima i time kreće s novom klizačkom sezonom.    

Termini za građane su srijedom, četvrtkom i petkom od 18 do 19.30 sati, a klizalište će biti otvoreno i subotom i nedjeljom i to ujutro od 10.45 do 12.15 sati, poslijepodne od 18 do 19.30 i navečer od 20.15 do 21.45 sati.  

Prema odluci Stožera civilne zaštite, sve osobe koje ulaze i borave na objektima kojima upravlja ustanova “USO“ obvezne su pri ulasku predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju. Ovo se neće odnositi na osobe mlađe od 16 godina, na one koji prate osobu koja se ne može brinuti za sebe, te na one koji imaju liječničku potvrdu da kod njih, zbog određenog zdravstvenog stanja, cijepljenje nije moguće.

Također, broj klizača bit će ograničen na 100, koliko ih se odjednom može naći na klizalištu.

Korisnici su prilikom dolaska obavezni upisati se, dezinficirati ruke, voditi računa o minimalnom razmaku od dva metra te obavezno nositi masku tijekom boravka u zatvorenim objektima.   

Cijena ulaznice radnim danom i u jutarnjem terminu vikendom je 15 kuna, a vikendom u popodnevnim satima te blagdanima i praznicima, 20 kuna. Također, svi koji nemaju vlastite klizaljke mogu ih posuditi na klizalištu po cijeni od 15 kuna radnim danom i vikendom ujutro, te za 20 kuna vikendom poslijepodne i navečer.  

Blagajna se otvara 30 minuta prije početka klizanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba