Završnica Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za muškarce u bowlingu

Mladi Oroslavčan Roko Knezić osvojio treće mjesto

Objavljeno: 15.11.2021. zagorjeinternational

U nedjelju se u zagrebačkom Bowling centru ‘Bowling-bar’ održala završnica Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za muškarce u bowlingu, na kojem je nastupio i mladi Oroslavčan, član Bowling kluba Nomad iz Zagreba, Roko Knezić, koji je osvojio treće mjesto. Roku je osvojeno treće mjesto najbolji rezultat do sada na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za muškarce.

Nakon dva kruga kvalifikacija u završnicu se plasiralo osam najboljih igrača bowlinga, koji su nastavili natjecanje Kup sustavom na ispadanje (1-8, 2-7, 3-6,4-5) na tri dobivene igre, osim meča za treće mjesto koji se odigrao na dvije dobivene igre.

Roko Knezić bio je najbolji u kvalifikacijama i u četvrtfinalu igrao s Mirkom Slavicom Klarićem. U neizvjesnom meču Roko je pobijedio sa 3:2. U polufinalu Roko je izgubio sa 3:0 od Željka Barunčića iz BK Zagreb. U drugom polufinalu Damir Brnić iz BK Trešnjevka Zagreb pobijedio je 3:0 Petra Žganeca iz BK Medonja Donji Kneginec. U meču za treće mjesto, Roko je pobijedio Petra Žganeca sa 2:0. U neizvjesnom finalu Željko Barunčić je pobijedio Damira Brnića sa 3:2  i tako treću godinu zaredom osvojio naslov pojedinačnog prvaka Hrvatske.

Sljedećeg vikenda Roka očekuje posljednje natjecanje ove godine, nastup na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za juniore U-18 koje će se održati u Donjem Knegincu, gdje brani naslove prvaka uzastopno osvojene u protekle tri godine.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter