Važna obavijest za učenike i studente

Grad Oroslavje dodjeljuje 40 stipendija u tri kategorije

Objavljeno: 02.11.2021. zagorjeinternational

Gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić donio je zaključak o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija i jednokratnih potpora učenicima srednjih škola i studentima na području grada za školsku godinu 2021./2022. Stipendije i jednokratne potpore dodjeljuju se u tri kategorije – za nadarene učenike i studente, po socijalnom kriteriju te za one učenike i studente koji se školuju za deficitarna zanimanja. Učenici i studenti mogu podnijeti zahtjev za dodjelu stipendija samo u jednoj kategoriji.

Za učenike će se dodijeliti sedam stipendija po kriteriju nadarenosti, u mjesečnom iznosu od 400 kuna, 10 stipendija prema socijalnom kriteriju, također u iznosu od 400 kuna, te tri stipendije za deficitarna zanimanja u visini od 500 kuna. Za studente će biti dodijeljeno sedam stipendija za nadarenost u visini od 500 kuna, 10 stipendija po socijalnom kriteriju u visini od 500 kuna te tri stipendije za deficitarna zanimanja u visini od 600 kuna.

Zahtjevi se podnose na posebnim obrascima, koji se mogu dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Oroslavja ili preuzeti s internetske stranice Grada, a dostavljaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Oroslavja, osobno ili preporučeno poštom. Krajnji rok za dostavu zahtjeva je 8. studenoga.

Svi detalji natječaja nalaze se na internetskoj stranici Grada. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba