U nesreći u Pešćenom 36-godišnjak uspio proći s tek lakšim tjelesnim ozljedama

Motociklist s 1,72 promila alkohola u krvi zahvatio panj uz rub ceste i sletio u odvodni kanal

Objavljeno: 25.10.2021. zagorjeinternational

U Pešćenom je u nedjelju oko 18 sati došlo do prometne nesreće, jer se 36-godišnjak, upravljajući motociklom pod utjecajem alkohola od 1,72 promila, nije kretao uz desni rub kolnika, već je vozilom izašao van ruba kolnika, zahvatio bočnim oklopom vozila drveni panj, te nekontroliranim kretanjem sletio u odvodni kanal gdje se motocikl zaustavio,  prevrnut na bok. Vozaču je pružena medicinska pomoć, te je utvrđeno kako je zadobio lakše tjelesne ozljede. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača je podnijet optužni prijedlog Općinskom sudu u Zlataru.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba