ŠOK I NEVJERICA: Drama ispred zgrade Doma zdravlja u Bedekovčini

“Dovezao se na parkiralište, skočio na zadnje sjedalo, pa šakama i rukama počeo mlatiti ženu”

Objavljeno: 22.10.2021. zagorjeinternational

Prava drama odvijala se u srijedu ispred Doma zdravlja u Bedekovčini, oko 9.40 sati. Kako je za 24 sata rekao liječnik Doma zdravlja, najprije su začuli škripanje guma, a onda je automobil naglo skrenuo prema parkiralištu i zakočio.

– Muškarac je podignuo ručnu i skočio na zadnje sjedalo. Mislili smo da je nekome loše, da je oživljava, a onda smo vidjeli da mlatara šakama i rukama. Mladić nije imao više od 25 – 26 godina, bio je sitnije građe. Izletjeli smo van, na sebi su oboje imali neke zaštitarske uniforme. On je punom snagom i šakama udarao po djevojci. Uhvatio sam ga za jaknu i izvukao van. Zaurlao sam: ‘Kaj to radiš, jesi poludio?’, on mi je na to odgovorio: ‘Naljutila me, jako me naljutila’. Bio je izvan sebe. Kolegice su odmah pozvale policiju – kazao je doktor i rekao da su se prisutni bojali da muškarac možda uz sebe ima pištolj.
Kaže i kako ih nitko od kolega nije poznavao, ali su zapisali registarske oznake.

– Bojali smo se uhvatiti ga, bio je bijesan. Izudarana djevojka je u autu sjedila mirno, on je potom poput munje uletio u autu i velikom brzinom otišao prema centru – rekao je doktor, a da su dobili dojavu, potvrdili su za 24 sata i u Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj.

– Policija je nakon dojave građana o incidentu u Bedekovčini izašla na teren. Po dolasku, policijski službenici nisu nikoga zatekli. Utvrđujemo okolnosti događaja i kriminalističko istraživanje je u tijeku – rekao je Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba