OPTANA 22 OBILJEŽAVA STO DANA RADA POSLOVNICE KRAPINA: Tim povodom, pripremila je posebnu pogodnost za svoje vjerne kupce, a ujedno i vjerne čitatelje Zagorje Internationala!

U POTRAZI STE ZA NOVIM NAOČALAMA? Ostvarite popust od sto kuna na bilo koji proizvod u bilo kojoj od šest poslovnica Optane u Zagorju!

Objavljeno: 01.10.2021. zagorjeinternational

Optana 22 obilježava sto dana rada poslovnice Krapina i tim povodom nagrađuje svoje vjerne kupce, a ujedno i vjerne čitatelje Zagorje International!
Zaboravite izvlačenje dobitnika, odgovaranje na pitanja, dijeljenje objava i slično – u ovom darivanju svi su pobjednici!
Postupak je vrlo jednostavan: uz ovaj članak nalazi se i poklon bon od sto kuna koji ćete u bilo kojoj od šest poslovnica Optane, na zaslonu svoga mobitela, pokazati prodavačici i na taj način ostvariti sto kuna popusta na kupnju bilo kojeg proizvoda, pa čak i onog na sniženju.

A sto dana poslovanja u Krapini, kažu nam iz Optane, može se opisati samo superlativima. Odaziv kupaca, ističu, zaista je impresivan, a mnogi od njih iskoristili su mogućnost besplatnog savjetovanja i utvrđivanja dioptrije. Svoje zadovoljstvo raskošnim odabirom naočala, i sunčanih i onih dioptrijskih, ne kriju, a tu su redovito i razne akcije, kao dodatni poticaj za posjet Optani.  

Ne zaboravite, Optana 22 posluje na čak šest lokacija u Zagorju:

Krapina – Ulica Ljudevita Gaja 20 – 049/521 – 008
Zabok – Ulica K. Š. Gjalskog 2 – 049/221 – 881
Hum na Sutli – Hum na Sutli 160 – 049/430 – 067
Zlatar – Trg slobode 2 – 049/467 – 500
Krapinske Toplice – Ulica Antuna Mihanovića 3F – 049/268 – 012
Ivanec – Trg hrvatskih Ivanovaca 9a – 042/771- 820

BESPLATAN PREGLED VIDA ZA SVE

POPUSTI ZA PROFESIONALNE VOZAČE
– FORMULA DRIVE I DRIVE WEAR polarizirane leće s posebnim kontrastom za vozače
– 20 % popusta

AKCIJA NA SUNČANE NAOČALE
– velik izbor sunčanih naočala raznih brendova

POPUSTI ZA UMIROVLJENIKE

POPUSTI ZA DJECU
– akcija na dječje okvire, dioptrijske, sunčane i naočale sa zaštitom od plave svjetlosti

1+1 GRATIS
– kupnjom dioptrijskih naočala iznad 800 kuna dobivate GRATIS još jedne dioptrijske naočale iz odabrane kolekcije  

Individualan pristup svakom kupcu (pacijentu), susretljivost, ljubaznost i stručnost djelatnika, proizvodi vrhunske kvalitete te visoka kvaliteta usluga, savjeti oftalmologa, besplatno utvrđivanje dioptrije i kompletne brendirane naočale već od 520 kuna – sve to i mnogo više očekuje vas u Optani 22! 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba