Iz Grada Zlatara uputili poziv građanima:

KAKO ŽELITE UREDITI SVOJE NASELJE? “Šaljite nam svoje prijedloge manjih komunalnih zahvata kako bismo izradili plan za iduću godinu“

Objavljeno: 26.09.2021. zagorjeinternational

Iz Grada Zlatara uputili su poziv građanima da im, u svrhu izrade plana komunalnih prioriteta za iduću godinu, šalju svoje prijedloge manjih komunalnih zahvata.
– Vaši prijedlozi su nam bitni kako bismo znali kako želite urediti svoje naselje i što je vama važno, stoga nam prijedloge šaljite na propisanom obrascu, elektroničkom poštom na e-mail adresu: [email protected], osobno ili poštom na adresu Grad Zlatar, Park hrvatske mladeži 2, Zlatar – pozvali su iz Grada.
Prijaviti se mogu projekti manjih komunalnih zahvata s ciljem podizanja kvalitete življenja građana, odnosno, poboljšanja komunalnog standarda i ujednačavanja standarda opremljenosti svih naselja.
– To su manji projekti, ali oni čijom se realizacijom uvelike utječe na kvalitetu života ljudi te na izgled javnih površina – kazali su iz Grada, dodavši da je moguće prijaviti najviše tri projekta.
Prijedlozi se mogu slati do 1. listopada, a nakon isteka roka za zaprimanje prijedloga, Grad će, sukladno financijskim mogućnostima, odabrati komunalne radove za iduću godinu, dok će neizabrani prijedlozi ostati u bazi za naredne godine. (vc) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba