GDCK Donja Stubica nastavlja s provođenjem aktivnosti kontrole krvnog tlaka i šećera u krvi

Provjerite svoje zdravstveno stanje u Donjoj Stubici, Oroslavju, Gornjoj Stubici i Mariji Bistrici

Objavljeno: 26.09.2021. zagorjeinternational

Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica u suradnji s Patronažnom službom Doma zdravlja ispostava Donja Stubica te udrugama umirovljenika Donja Stubica, Oroslavje, Marija Bistrica i Gornja Stubica nastavlja s provođenjem aktivnosti kontrole krvnog tlaka i šećera u krvi.
Preventivnu kontrolu u Donjoj Stubici možete obaviti u prostoru ureda GDCK-a, prvog i trećeg ponedjeljka u mjesecu od 9 do 10 sati, u Oroslavju u prostorima Udruge umirovljenika, prve i treće srijede u mjesecu od 10 do 11 sati, u Gornjoj Stubici u prostorima Udruge umirovljenika svakog ponedjeljka od 8 do 9 sati te u Mariji Bistrici, također u prostorima Udruge umirovljenika drugog petka u mjesecu od 9 do 11 sati. (kr) 

Najnovije po kategorijama

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

HOĆE LI SJEVER HRVATSKE DOBITI PRVI PARK PRIRODE? U Varaždinu održan stručni skup na temu “Ivanščica, Strahinjčica, Maceljska gora i Ravna gora – park prirode RH"

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter