U GRADU KLANJCU ZGROŽENI NEODGOVORNOŠĆU POJEDINACA

“Čemu na gradskom groblju ostaviti stari televizor i hrpu smeća, kad je besplatno reciklažno dvorište udaljeno možda 500 metara?!”

Objavljeno: 22.07.2021. zagorjeinternational

– Sav trud naših građana oko savjesnog zbrinjavanja otpada, milijunske investicije lokalne samouprave u stvaranje suvremenih i svima dostupnih uvjeta za njegovo razvrstavanje i adekvatno zbrinjavanje, ponekad se čine uzaludnima i s pravom izazivaju bijes svih nas koji se trudimo! Sigurni smo da to radimo s dobrim razlogom, a tko još uvijek ne vjeruje, neka iznova pogleda kataklizmičke snimke i fotografije iz Češke, Njemačke, Belgije, Nizozemske, pa i naše Slavonije. Možda se konačno uvjeri da nam je priroda rekla – dosta je! – stoji u priopćenju objavljenom na stranicama Grada Klanjca, uz fotografije hrpe smeća koju su neodgovorni građani ostavili u i pokraj kontejnera na gradskom groblju.

– Čemu na gradskom groblju ostaviti stari televizor i hrpu vreća s tko zna čime, kad je besplatno reciklažno dvorište udaljeno možda 500 metara?! Iako znamo da to nije naša navika i nismo tome skloni, ali čini se, dragi sugrađani, da ćemo, i to pod hitno, morati to promijeniti i početi prijavljivati sve neodgovorne “bisere” među nama! – poručuju iz Grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba