Nakon što je prošlog petka bio otkazan zbog kiše, koncertni spektakl "C’est la Vie" održat će se na Hušnjakovom ovog petka s početkom u 21 sat

Jedinstvenu glazbenu poslasticu u Krapinu donose Barbara Suhodolčan i Ansambl C’est la Vie!

Objavljeno: 22.07.2021. zagorjeinternational

Nakon što je prošlog petka zbog kiše bio otkazan, koncert “C’est la Vie” krapinske sopranistice Barbare Suhodolčan i Ansambla C’est la Vie održat će se ovog petka, s početkom u 21 sat na Hušnjakovom, u sklopu “Ljeta u Krapini”.

– Koncertni spektakl pod nazivom “C’est la vie!” novi je, izuzetno kreativni i zanimljivi koncept koncerta koji, kao spoj nekoliko glazbenih žanrova, uz interakciju s publikom, čini savršenu kolaž predstavu. Nastao je iz želje za potpunim i intenzivnijim uključenjem publike u glazbu i sve što se odvija na pozornici, a izvodi se sve – od mjuzikla, operete, francuskih šansona i talijanskih kancona, do cabareta i jazza, uz zanimljive obrade i nesvakidašnji instrumentalni ansambl – otkrivaju nam kreatori ovog projekta i izvođači – vokalna solistica koja glazbeno i dramski prepričava cjelokupnu priču, operna i koncertna pjevačica Barbara Suhodolčan, te članovi ansambla “C’est la vie!”, Antonio Vrbički na harmonici, Tomislav Parmać na klaviru, Željen Klašterka na gitari i Tihomir Novak na kontrabasu.

– Glazbom vas vodimo kroz ambijent pariških cabareta, broadwayskih pozornica, glamuroznih operetnih balova, ali i bespućem ciganskih ritmova, bossa nove i tanga. Izvođači u interakciji s publikom, kroz priču, ples i glazbu, proživljavaju različite emocije vezane uz ljepotu i slavlje življenja, kao i sve što uz život dolazi – veselje, tuga, strast, suze i smijeh. Jer “takav je život” – “C’est la vie!” – poručuje ova vesela družina, koja svoj koncert u Krapini izvodi pretpremijerno, dok će se premijera održati u rujnu u Zagrebu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter