NEPRISTUPAČAN TEREN: Vatrogasci pomagali u prenošenju ozlijeđenog do vozila hitne pomoći

VELIKA GORA: Prevrnuo se traktor kojim je upravljao 74-godišnjak, prevezen je u OB Zabok

Objavljeno: 07.07.2021. JJ

U utorak oko 17 sati u Velikoj Gori (grad Pregrada) došlo je do prevrtanja traktora kojim je upravljao 74-godišnji muškarac. Upravljao je traktorom niz padinu šumskog puta prekrivenog lišćem, pri čemu je došlo do proklizavanja pogonskih kotača, nekontroliranog kretanja traktora i prevrtanja na bočnu stranu.
U 18.27 sati na teren je izašlo Dobrovoljno vatrogasno društvo Pregrada sa šest vatrogasaca, a dvije minute kasnije i kombi vozilo s pet vatrogasaca. Ne mjesto intervencije stigli su istovremeno s DVD-om Vinagora, koji su se odazvali s dva vozila i pet vatrogasaca.
Kako kažu iz DVD-a Pregrada, zbog šumskog puta pješačili su 500-tinjak metara, te pronašli unesrećenog muškarca koji nije bio prikliješten ispod vozila.

FOTO: DVD Vinagora

Dok mu je jedna ekipa vatrogasaca pružala pomoć, druga je ekipa stavljena na raspolaganje hitnoj medicinskog pomoći za pomoć oko prijenosa opreme. Nakon zbrinjavanja, vatrogasci su unesrećenoga prenijeli do vozila hitne pomoći, kojim je prevezen u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana, a utvrđeno je da je lakše ozlijeđen.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba