26. CROATIA CUP: U Velikom Trgovišću će se od petka do nedjelje održati međunarodno natjecanje u gađanju FIELD samostrelom

Hrvatske boje brane ponajbolji svjetski samostreličari, Valentina i Domagoj Pereglin te Mihaela i Martin Oborovečki

Objavljeno: 24.06.2021. AB

Pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije, u organizaciji Streljačkog društva Veliko Trgovišće i Općine Veliko Trgovišće, u Velikom Trgovišću će se od petka do nedjelje održati međunarodno natjecanje u gađanju FIELD samostrelom, 26. Croatia Cup. Na natjecanju će osim ponajboljih hrvatskih reprezentativaca, nastupiti i predstavnici Češke, Mađarske i Rusije. Od hrvatskih strijelaca, na natjecanju će nastupiti aktualna svjetska i europska prvakinja Valentina Pereglin, svjetski viceprvaci Domagoj Pereglin i Mihaela Oborovečki, juniorski svjetski i europski prvak Martin Oborovečki te ostali osvajači ekipnih svjetskih i europskih medalja. Prvog dana natjecanja, u subotu, gađa se tradicionalni meč na tri distance (65, 50 i 35 metara), dok se u nedjelju održavaju međusobni mečevi strijelaca u disciplini Match-Play.

– Unatoč nešto manjem broju natjecatelja zbog COVID-a, očekujemo zanimljive mečeve i dobru zabavu. Natjecanje će se nažalost održati bez gledatelja, uz obavezno pridržavanje mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje zaraze COVID-19, dok će se rezultati moći pratiti putem društvenih mreža, na stranicama Streljačkog društva Veliko Trgovišće – ističu iz SD-a Veliko Trgovišće.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba