Četvero mladih palicama pretuklo profesora (35) i ostavilo ga da leži na asfaltu, preminuo je drugi dan u bolnici

Objavljeno: 31.05.2021. zagorjeinternational

U subotu oko 4 sata, Operativno – komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu građanina da u Varaždinu, u Ulici Graberje, leži ozlijeđena muška osoba bez svijesti.

Dolaskom  policijskih službenika na mjesto događaja, utvrđeno je da se radi o 35-godišnjaku koji je najvjerojatnije napadnut od strane više osoba. Muškarac je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je uslijed teških ozljeda i preminuo u nedjelju u večernjim satima.

Policijski službenici PU varaždinske identificirali su četiri osobe koje se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom i to 24-godišnju žensku osobu i tri muške osobe starosti 20, 25 i 29 godina.

Oni su uhićeni.

Kako piše Regionalni tjednik, daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su navedene osobe u Ulici Graberje ispred jedne udruge fizički napale 35-godišnjaka te ga izudarale drvenim palicama po glavi i tijelu i nanijele mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sve osumnjičene osobe su u nedjelju tijekom večeri i jutros predane pritvorskom nadzorniku PU varaždinske uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstva.

Regionalni tjednik neslužbeno doznaje da je preminuli 35-godišnjak bio profesor engleskog jezika u Gospodarskoj školi te da su se napadači i profesor poznavali, ali ne zna se koji je bio motiv napada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba