Nove tvrtke u lepoglavskoj poduzetničkoj zoni u punom su zamahu

GRADONAČELNIK ŠKVARIĆ: Drago mi je vidjeti zadovoljstvo na licima naših gospodarstvenika, a posebno veseli činjenica da ćemo zaposliti značajan broj ljudi

Objavljeno: 28.05.2021. zagorjeinternational

Nove tvrtke u lepoglavskoj poduzetničkoj zoni, Hidro-projekt d.o.o. i Ediltec d.o.o., u punom su zamahu. Zapošljavaju nove ljudi, razvija se proizvodnja i planira proširenje kapaciteta zbog, kako kažu, odličnih uvjeta rada koje im je Grad omogućio.
Direktor tvrtke Hidro-projekt Zvonimir Šoštarek  naveo je kako je kupovinom parcele povećao broj kupaca te trenutno traži radnike i planira daljnje širenje u poduzetničkoj zoni, kupnjom susjedne parcele.
Direktor Ediltec Sead Šahović pokazao je gradonačelniku Lepoglave Marijanu Škvariću što je sve do sada napravljeno i uloženo za pokretanje proizvodnje stirodura.
– Pozitivno sam iznenađen suradnjom grada i Turističko kulturno – informativnog centra, ispunjeno je sve što je obećano. Takvu podršku kod kupnje zemljišta, iskreno, nisam očekivao. Znate, uvijek postoji ta nesretna birokracija i stotinu papira, no gradonačelnik Marijan Škvarić pobrinuo se da sve teče glatko i proizvodnja kreće za mjesec dana. Planiramo i proširenje kapaciteta jer nam se sviđa razvijati poslovanje u ovako poticajnoj okolini – rekao je Šahović.
Na upite oko zaštite okoliša prilikom proizvodnje, pojasnio je kako proizvodnja stirodura nema apsolutno nikakvih vanjskih izgaranja, tvornica nema dimnjak, otpadnih voda i stupanj zagađenosti je manji nego kod poslova koje obavlja neka srodna proizvodna industrija.
– Drago mi je vidjeti zadovoljstvo na licima naših gospodarstvenika u poduzetničkoj zoni, a posebno me veseli činjenica da ćemo zaposliti značajan broj ljudi koji će zasigurno pridonijeti dodatnom gospodarskom razvoju na području grada Lepoglave – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić, koji je obišao nove tvrtke. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba