U tijeku su 270.000 kuna vrijedni radovi na rekonstrukciji Sportskog doma Nogometnog kluba 'Gaj' Mače

U potkrovlju će se urediti teretana, u kojoj će moći vježbati članovi kluba, ali i ostalih udruga s područja Mača

Objavljeno: 11.03.2021. AB

U tijeku su radovi na rekonstrukciji Sportskog doma Nogometnog kluba ‘Gaj’ Mače. Ugovorena vrijednost radova, opreme, i nadzora je 272.682 kune, od čega iznos potpore dobiven na natječaju LAG-a Zeleni bregi iznosi 148.250 kuna, dok će ostatak sredstava osigurati sam klub. Rekonstruirat će se potkrovlje, koje se planira urediti kao jedna prostorija – “teretana”, što uključuje rekonstrukciju krovišta, postavljanje gips zidanih ploča na zidove, postavljanje završnih podnih obloga na pod, izradu strujnih instalacija, ugradnju dijela PVC stolarije te izradu grijanja.
Radove na rekonstrukciji izvodi tvrtka Holz Konstrukt d.o.o. iz Zagreba, a projekt prati i provodi Zagorska razvojna agencija.

– Potkrovlje će se urediti kao prostor za vježbanje koji će koristiti članovi NK Gaj Mače u zimskim i razdobljima kada vremenski uvjeti ne dopuštaju vježbanje na otvorenome, a moći će ga koristiti i ostale udruge s područja općine – poručuju iz Općine Mače, koja je NK Gaju u 2020. godini dodijelila 100.000 kuna temeljem Javnog poziva udrugama za prijavu projekata koje provode sportske udruge za kapitalna ulaganja.

– Opći cilj projekta je stvaranje povoljnog i kvalitetnog okruženja za daljnji razvoj sporta i poticanje zdravog života stanovnika Mača – zaključuju iz Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba