"DOSTA JE PROPUŠTENIH PRILIKA": Predsjednik DVD-a Bedekovčina i Vatrogasne zajednice Bedekovčine Željko Odak uz podršku HDZ-a objavio kandidaturu za načelnika Bedekovčine

“Neki mi predbacuju što nisam rođen u Bedekovčini, no zavolio sam je više od rodnog mjesta – bit ću načelnik koji živi za Bedekovčinu, a ne od nje, običan čovjek – Željko, čija će vam vrata uvijek biti otvorena”

Objavljeno: 18.02.2021. zagorjeinternational

Predsjednik DVD-a Bedekovčina i Vatrogasne zajednice Općine Bedekovčina Željko Odak objavio je u četvrtak na konferenciji za medije kandidaturu za načelnika Općine Bedekovčina na nadolazećim lokalnim izborima u svibnju.

Prijedlog kandidature jednoglasno je prihvaćen na sjednici Općinskog odbora HDZ-a Bedekovčina, a Odak je naglasio kako je kandidaturu prihvatio sa zadovoljstvom zbog velike ljubavi prema ovoj općini i željom za njenim daljnjim razvojem.

Nove mogućnosti

– U Bedekovčinu sam kao đak došao 1972. i već sam je tada zavolio više od rodnog mjesta. Cijeli sam svoj život podredio dobrobiti mjesta jer tu je moj dom. Neki mi predbacuju što nisam rođen u Bedekovčini, no Bedekovčanec se ne postaje samo rođenjem, nego predanim radom i djelima za ovo mjesto – pojasnio je Odak.

U razgovoru s mještanima Bedekovčine, ističe, uviđaju se problemi koji nazaduju općinu.

– Bedekovčina je propustila brojne prilike. Otvaraju se nove mogućnosti koje se itekako mogu iskoristiti za dobrobit naših mještana i upravo su to glavni razlozi zbog kojih sam se odlučio kandidirati za načelnika općine. S punim pouzdanjem izlazim na izbore uz podršku moje obitelji, stranačkih kolegica i kolega, ali i naše mladeži. Veliki je broj mještana prepoznao moj rad na uključivanju mlade generacije u aktivan društveni život DVD-a. Mladi su dobili posebno mjesto u udruzi koje sam predsjednik – pojasnio je.

Naglasio je kako će uz podršku Hrvatske demokratske zajednice te uz potporu s državne razine omogućiti stanovnicima Bedekovčine kvalitetniji život.  

– Vjerujte da kao načelnik to mogu što sam i pokazao kroz rad u dobrovoljnom vatrogasnom društvu gdje sam iz pepela stvorio jedno od najbolje organiziranih i opremljenih društava – poručio je Odak naglasivši kako je u ovim izazovnim trenucima spreman svojom energijom, znanjem i iskustvom doprinijeti boljitku Bedekovčine.

– Bit ću načelnik koji živi za Bedekovčinu, a ne od nje, običan čovjek – Željko, načelnik čija će vam vrata uvijek biti otvorena. Načelnik koji će prije doći vama, nego vi meni! – rekao je kandidat za načelnika Bedekovčine Željko Odak.

V.d. predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije Ernest Svažić rekao je da je Odak idealan kandidat za načelnika jer već dugi niz godina pristan u svim porama društva u Bedekovčini.

Izvrsno poznaje naselja

– Kandidatura Željka Odaka za načelnika Bedekovčine konsenzusom je podržana na svim tijelima stranke, a mogli ste svjedočiti izuzetno iskrenom i iscrpnom predstavljanju kandidata. Uistinu ne mogu zamisliti bolju i primjereniju osobu za sljedeće izbore u Bedekovčini od Željka Odaka. On je već niz godina prisutan u svim porama društva na području svoje općine, a izvrstan je poznavatelj situacije u svim bedekovčanskim naseljima. Što se tiče njegova temeperamenta, siguran sam da će se lavovski boriti na svim instancama za interese Bedekovčine te se uz njegov angažman sasvim sigurno neće dogoditi propuštene prilike kao što je dosad bio slučaj. Iako Bedekovčina nije rodno mjesto Željka Odaka, ona je njegov izbor, stoga sam siguran da će, s obzirom na sve njegove reference i bogatu biografiju, i on biti izbor Bedekovčana – poručio je Svažić.

Nakon konferencije za medije kandidat za načelnika Željko Odak u društvu je v.d. predsjednika krapinsko-zagorskog HDZ-a Ernesta Svažića i potpredsjednika HDZ-a Općine Bedekovčina Kristijana Lončarića obišao Odgojni dom Bedekovčina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba