Ne boji se ući u sukob s Bandićem

Davor Filipović bit će kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika

Objavljeno: 09.02.2021. zagorjeinternational

HDZ je odlučio da će njihov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika na lokalnim izborima u svibnju biti ekonomist Davor Filipović.

– On je prijedlog gradskog odbora i sada treba proći sva formalna procedura. Filipović je kao ekonomist stručan, ima i iskustvo gradskog zastupnika dobar kandidat. Razumije i financije i menadžment. Ne boji se otvoreno ući u sukob s Bandićem i ne radi se o tome da će HDZ imati alibi. Nema nikakvih mrlja i repova  – kazao je sugovornik iz zagrebačkog HDZ-a za 24sata.

Filipović ima 36 godina i podrijetlom je iz Sarajeva. U ovom mandatu je zastupnik HDZ-a u Gradskoj skupštini te predsjednik odbora za financije i proračun. Lani je žestoko napao gradonačelnika Milana Bandića da vodi grad u bankrot. Bandić je poručio Plenkoviću da smiri svog “skojevca”. Filipović je doktor ekonomije i predaje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na katedri Organizacija i menadžment. Školovao se i na američkom sveučilištu Fairleigh Dickinson University u New Jerseyu. Autor je više stručnih radova. Predsjednik je Nadzornog odbora Hrvatskih šuma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba