Treba podnijeti zahtjev

Općina Đurmanec oslobodila plaćanja komunalne naknade poslovne subjekte koji ne mogu raditi zbog odluka Stožera

Objavljeno: 21.01.2021. zagorjeinternational

Općinsko vijeće Općine Đurmanec je na svojoj posljednjoj prošlogodišnjoj sjednici donijelo Odluku o mjerama za ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom bolesti COVID-19 za poslovne subjekte – obveznike plaćanja komunalne naknade na području Općine Đurmanec.

Odlukom se od plaćanja komunalne naknade oslobađaju poslovni prostori i građevinska zemljišta koja služe obavljanju djelatnosti na području Općine Đurmanec, a kojima je zbog odluke Stožera civilne zaštite ili eventualnom nekom novom odlukom, obustavljen rad u uvjetima epidemije koronavirusa od 1. prosinca 2020. godine pa do opoziva odluka Stožera.

Kako bi se obveznik oslobodio plaćanja komunalne naknade dužan je podnijeti zahtjev za oslobođenje Općini Đurmanec, Jedinstvenom upravnom odjelu. Podnositelj zahtjeva dužan je u zahtjevu navesti za koju se nekretninu, odnosno poslovni prostor i građevinsko zemljište podnosi zahtjev za oslobađanje i navesti djelatnost koja se obavlja u poslovnom prostoru. Rok za podnošenje zahtjeva za oslobođenje je 30 dana od dana prestanka obustave rada prema Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba