HNS KZŽ krapinskom i klanječkom Crvenom križu donirao 50 poklon paketa za pojedince i obitelji u potrebi

ŠPLAJT: Željeli smo poslati poruku zajedništva, solidarnosti i društvene odgovornosti te nekome barem malo uljepšati ovo blagdansko vrijeme

Objavljeno: 23.12.2020. AB

Članovi Predsjedništva HNS-a Krapinsko – zagorske županije uručili su u srijedu prigodne poklon pakete Gradskom društvu Crvenog križa Krapina te Gradskom društvu Crvenog križa Klanjec.

Donirano je ukupno 50 paketa od čega su dio paketi s osnovnim živežnim namirnicama, a dio slatki paketi za najmlađe. Sve pakete Crveni križ proslijedit će obiteljima i pojedincima u potrebi.

Teška godina

– Ovom skromnom donacijom željeli smo poslati poruku zajedništva, solidarnosti i društvene odgovornosti i nekome barem malo uljepšati ovo blagdansko vrijeme koje je, uostalom kao i ova teška godina na izmaku, vrijeme kad moramo pokazati dodatnu humanost i skrb za naše sugrađane u potrebi. Nitko ne smije ostati sam i nezbrinut – poručio je Robert Šplajt,predsjednik Županijske organizacije HNS-a KZŽ.

Dodao je kako je HNS Krapinsko – zagorske županije ove godine imao nekoliko humanitarnih akcija i donacija s ciljem pomoći onima kojima je to najpotrebnije te je najavio da će se takve akcije nastaviti i u budućem periodu.

– Svaki projekt kojim unapređujemo život naših sugrađana je važan, no svaka mala gesta pažnje i pomoći potrebitima još je važnija, jer upravo na taj način gradimo društvo jednakosti u kojem poručujemo našim sugrađanima kako nisu sami i kako jedino zajedno možemo prebroditi teške trenutke – zaključuje Šplajt.

Doći će u prave ruke

Ravnatelj GDCK-a Krapina Davor Šimunović i ravnatelj GDCK-a Klanjec Mario Harapin zahvalili su na donaciji koja će, poručili su, zasigurno doći u ruke najpotrebitijih i time im uljepšati božićne blagdane.

U ime Županijske organizacije HNS-a  pakete su uručili predsjednik Robert Šplajt, potpredsjednici  Anđelko Ferek – Jambrek i Nenad Sikirica, u ime Mladih HNS-a Danijela Lončar te tajnica županijskog HNS-a Klementina Čavužić.                             

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba