Poznati detalji jučerašnje teške prometne nesreće u Novom Golubovcu

Prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s teretnjakom – poginula 79-godišnja suputnica, vozačica (62) teško ozlijeđena

Objavljeno: 10.11.2020. AB

Kao što smo već izvijestili, u ponedjeljak je oko 13.40 sati u Novom Golubovcu došlo do prometne nesreće, u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok je jedna osoba smrtno stradala.
Kako je pokazao očevid, do prometne nesreće je došlo jer 62-godišnja vozačica osobni automobil nije držala uz desni rub kolnika, već je u zavoju vozilom djelomično prešla na suprotnu stranu kolnika, odnosno na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. U tom trenutku, iz suprotnog smjera naišlo je teretno vozilo kojim je upravljao 57-godišnjak te je došlo do sudara dvaju vozila. U nesreći je 62-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede i prevezena je u Opću bolnicu Zabok, dok je 79-godišnja putnica u osobnom automobilu od zadobivenih ozljeda preminula je na mjestu događaja. Mrtvo tijelo prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba