Neposredna blizina autobusnog kolodvora, osnovne i srednjih škola te vrtića

Kupite luksuzan i moderan stan na atraktivnoj lokaciji u središtu Zaboka!

Objavljeno: 29.10.2020. zagorjeinternational

Luksuzni i moderni stanovi G & G locirani su na atraktivnoj lokaciji u centru Zaboka, u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora, osnovne i srednjih škola te vrtića. Cjelina stambenih zgrada koju čini 45 stanova, omeđena je Gupčevom i Gajevom ulicom, po kojima su stanovi i dobili ime. Udaljenost do autobusnog i željezničkog prijevoza je pet minuta pješice, a pristup zgradi iznimno jednostavan, kako za pješake, tako i za automobile. Za automobile su osigurana prostrana garažna parkirna mjesta. 

Kako bi se maksimalno iskoristio oblik parcele, stanovi su raspodijeljeni u dvije zgrade, koje su spojene zelenim mostom, garažnim parkirnim mjestima i dizalima.

Osnovnu nosivu konstrukciju zgrade čini sustav armirano – betonskih elemenata, a fleksibilnost stanova osigurana je odvajanjem spavaćih soba i kupaonica od ostalih prostorija. Kretanje između etaža te lakoća i brzina pristupa svakom stanu omogućeni su dizalom.

Fleksibilnost stanova dodatno je naglašena glavnim oblikovnim elementima pročelja, odnosno balkonima i izduženim francuskim prozorima, koji svojim tlocrtnim varijacijama i izmicanjem po pročelju, stanarima omogućuju naknadne preinake u prostornoj organizaciji stanova. Takvi otvori od poda do stropa stvaraju dojam prozračnosti u interijeru te osiguravaju izvrsno osvjetljenje.

Oblikovanje pročelja zgrade čini klasična fasadna žbuka, koja svojom netipičnom izvedbom vertikalnih profilacija, daje poseban karakter. Posebnu vrijednost pročelju daju naizmjenično postavljeni volumeni balkona, obavijeni metalnom opnom, koja stanarima jamči privatnost i opušteno uživanje na svježem zraku. 

Svaki stan je dizajniran i izgrađen s ciljem postizanja dugoročne kvalitete i vrijednosti te pružanja svakodnevnog vizualnog i uporabnog zadovoljstva svojim stanarima.

Stanovi će biti useljivi u prosincu, a dostupni su još stanovi sljedećih veličina: 47,27 četvornih metara, 47,29 četvornih metara, 47,47 četvornih metara, 47,48 četvornih metara, 70,05 četvornih metara, 70,07 četvornih metara, 71,39 četvornih metara i 80,67 četvornih metara.

Investitor i izvođač radova na projektu je tvrtka MDK Građevinar d.o.o., koja jamči kvalitetu u skladu s najvišim standardima struke. MDK realizacija projekata kreće s početnom idejom, prati kvalitetu i brzinu izvođenja radova tijekom cijelog projekta i završava estetskim detaljima, u svrhu postizanja moderne, ali ujedno i svevremenske izgradnje. U svim fazama izgradnje MDK inzistira na transparentnosti i profesionalnosti, a, nakon završetka projekta, često nastavlja uspješnu suradnju i komunikaciju s klijentima putem usluge upravljanja objektima. Više podataka o tvrtki i ostalim stanovima u trenutnoj ponudi možete pronaći na www.mdk.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba