Najdugovječniji demo rock festival

HGF POZIVA: Prijavite svoj bend do 10. listopada i možda baš vi nastupite u finalu 24. izdanja festivala u Zaboku

Objavljeno: 05.10.2020. LB

Najdugovječniji demo rock festival, HGF Zabok, platforma hrvatske demo scene već pune 24 godine, i ove godine poziva glazbenike na sudjelovanje.

Otvoreni natječaj

Natječaj je otvoren do 10. listopada, a najbolji će imati priliku biti  jedan od pet finalista koji će nastupiti uživo u petak, 16. listopada, u ZCUK-u Regenerator u Zaboku ili jedan od 15 bendova kojima će pjesma biti objavljena na HGF CD kompilaciji nazvanoj “Najbolje od nove glazbe u Hrvatskoj – HGF 2020”. Natječaj se odnosi na izvođače koji sviraju autorsku glazbu – rock, pop, indie, punk, metal, electro, hip-hop, alter ili sličnog glazbenog izričaja, a dolaze s područja Republike Hrvatske. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju izvođači koji se do 10. listopada prijave za 24. HGF, a koji u vrijeme slanja prijave nemaju službeno objavljeni nosač zvuka i/ili slike koji je bio ili je u prodaji na teritoriju RH.

CD kompilacija

Nakon preslušavanja glazbenih uradaka prijavljenih bendova, HGF će objaviti popis izvođača koji će sa svojim pjesmama biti zastupljeni na HGF CD kompilaciji u izdanju Polak Media Music. (lb) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba