Osnovana podružnica HNS-a u Mariji Bistrici

“Građane ne zanima ni lijevo ni desno. Njih zanima bolji život, a upravo to svojim programskim rješenjima nudi HNS”

Objavljeno: 05.09.2020. zagorjeinternational

U općini Marija Bistrica osnovana je podružnica Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata. Za predsjednika je izabran Dražen Vadlja. Potpredsjednici su Vladimir Pugar i Krunoslav Vajdić.

Osnivačkoj skupštini, među ostalim, prisutvovao je i predsjednik HNS-a i saborski zastupnik Predrag Štromar, koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo organizacijskim okupljanjem narodnjaka u Mariji Bistrici.

– HNS je stranka koja nudi konkretna rješenja za stvarne probleme naših sugrađana i život u njihovoj lokalnoj sredini tako čini boljim. Građane ne zanimaju ideologije, ni tko je lijevo, a tko desno. Njih zanima bolji život i sigurnija budućnost, a upravo to svojim projektima i programskim rješenjima nudi HNS – rekao je Predrag Štromar.

Zadovoljstvo jačanjem zagorskog HNS-a istaknuo je i predsjednik Županijske organizacije HNS-a KZŽ Robert Šplajt, naglasivši kako je HNS i do sada podupirao razvojne projekte i programe u općini Marija Bistrica.

– Sada će to činiti još i više jer postoje ljudi koji su prepoznali potrebe i probleme u svojoj sredini i za njih imaju volje i načina da ih riješe. Siguran sam u dobar rezultat bistričke organizacije HNS-a i vjerujem da će svojim radom pomoći daljnjem razvoju općine Marija Bistrica – rekao je Robert Šplajt te naglasio kako nije slučajno da je život građana kvalitetniji i bolji upravo u  sredinama gdje HNS participira u vlasti.

Novoizabrani predsjednik podružnice HNS-a Marija Bistrica Dražen Vadlja zahvalio je na ukazanom povjerenju te poručio kako je otvoren prema svim dobrim idejama koje mogu pomoći razvoju općine Marija Bistrica.

Na osnivačkoj skupštini prisustvovao je i potpredsjednik HNS-a Jasmin Krizmanić te članovi predsjedništva županijske organizacije HNS-a KZŽ.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba