U ponedjeljak se u školu vraća većina učenika

Evo koje su modele nastave odabrale zagorske osnovne i srednje škole

Objavljeno: 04.09.2020. zagorjeinternational

Nova školska godina počinje ovog ponedjeljka, a zbog epidemije koronavirusa, nastava će se u osnovnim i srednjim školama odvijati kroz predviđena tri modela. Model A podrazumijeva odvijanje nastave u školi, model B je mješoviti oblik nastave (kombinacija nastave u školi i nastave na daljinu), dok model C podrazumijeva online nastavu.
U Krapinsko – zagorskoj županiji , nastava će se isključivo prema modelu A provoditi u 29 osnovnih škola, a četiri će osnovne škole, OŠ Ksavera Šandora Gjalskog, OŠ Đure Prejca Desinić, OŠ Konjščina i OŠ Antuna Mihanovića Petrovsko kombiniramo provoditi modele A i B, ovisno o specifičnim uvjetima u pojedinim razredima ili u nastavi pojedinih predmeta.


Što se srednjih škola tiče, nastava će se prema modelu A odvijati u šest srednjih škola, dok će se prema modelu B provoditi u Srednjoj školi Bedekovčina i Srednjoj školi Krapina. Srednja škola Oroslavje će kombinirati modele A i B.
Zagorske osnovne i srednje škole će nastavu prema modelu C provoditi samo za učenike koji imaju kronične ili teže bolesti, zbog čega je preveliki rizik da nastavu pohađaju u školi. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba