"Upravo sam plivala po Miramarskoj. Nisam nikad mislila da ću to reć..."

MIRNA – ZAGREBAČKA HEROINA: Šetajući pse, ugledala čovjeka koji je ostao zatočen u automobil, pa ne dvojeći ni sekunde, skočila u vodu

Objavljeno: 25.07.2020. zagorjeinternational

“Tko god da je s autom negdje, nek se sparkira i ne ide dalje! Upravo sam plivala po Miramarskoj (nisam nikad mislila da ću to reć’) da pomognem čovjeku da izađe iz auta koji tone! Ispred podvožnjaka je jedna traka koja se ne vidi u mraku dobro. Sada su tamo policija i vatrogasci, ali možda ima još koji neoznačeni ili slabo označeni poplavljeni dio u gradu”, napisala je na svojem Facebook profilu Zagrepčanka Mirna, koja je tijekom sinoćnje poplave u Zagrebu ispala prava heroina.
Oko ponoći krenula je u šetnju sa psima i kada je vidjela čovjeka zatočenog u automobilu koji je zbog poplave ostao zaglavljen i nije mogao otvoriti vrata, nije dvojila ni sekunde. Skočila je u vodu, doplivala do vozila i pomogla čovjeku da se popne na krov automobila, gdje je čekao vatrogasce.
Na Facebooku se oglasila i ponosna Mirnina majka, koja je podijelila poruku koju je primila od kćeri.
“Mam samo da znaš, da se ne šokiraš od mog statusa. Prije sat vremena sam ušla plivat u Miramarsku da pomognem čovjeku da izađe iz auta koji je tonuo. Nije mogao otvorit vrata. Ja sam mu pomogla i on je izašao na krov auta i čekao vatrogasce, a ja sam isplivala s njegovom protezom jer čovjek nema nogu. Pse sam bila zavezala za ogradu podvožnjaka. Vatrogasci su ga izvukli, ja sam evo doma, oprala se u toploj vodi i ok sam. A i čovjek je ok”, napisala je Mirna majci, koja je dala i svoj komentar na čitavu situaciju.

– Kad se ujutro probudiš i vidiš tu poruku… I onda osjetiš mix svih postojećih osjećaja, al na kraju prevlada ponos. I sreća jer je ta hrabra cura koja je uletila u pomoć čovjeku – tvoja – napisala je Mirnina majka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba