Za sve su "krivi" mladi entuzijasti na čelu s Tinom Macanom i DND-om Radoboj

Što je zajedničko Frani Riđanu, Antoniji Šoli i Stjepanu Periću? Svi podržavaju 1. Ljetnu školu informatike, sporta i mašte u Radoboju!

Objavljeno: 17.06.2020. zagorjeinternational

Ljetnu školu informatike, sporta i mašte, koja će se održati u Radoboju od 13. do 18. srpnja, podržali su i voditelj popularnog zabavnog showa “Supertalent” Frano Riđan, pjevačica Antonija Šola i glumac Stjepan Perić.

Frano Ridjan iz SUPERTALENT je na kraju ipak dobio pozivnicu za svih 6 dana 😜#ljetnaskola #ism #informatika #sport #masta #franoridjan #supertalent #ljetnaskolainformatikesportaimaste #radoboj #krapina #zagorje

Objavljuje Ljetna škola informatike, sporta i mašte u Četvrtak, 11. lipnja 2020.

Antonija Šola vas poziva na Ljetnu školu ISM 😄#radoboj #kzz #ljetnaskola #ism #antonijasola #informatika #sport #masta

Objavljuje Ljetna škola informatike, sporta i mašte u Ponedjeljak, 15. lipnja 2020.

Poslušajte što o Ljetnoj školi informatike, sporta i mašte kaže poznati hrvatski filmski i televizijski glumac Stjepan Perić, svima nama poznatiji kao Ljubo iz serije Kud puklo da puklo, Bruno iz serije Drugo ime ljubavi, Duda iz serije Na granici… 👇🏻👇🏻

Objavljuje Ljetna škola informatike, sporta i mašte u Utorak, 9. lipnja 2020.

Video najave organizatori su objavili na svojim Facebook i Instagram stranicama, a poručuju i kako su neizmjerno zahvalni Krapinsko – zagorskoj županiji, koja je odvojila mnogo truda i sredstava kako bi projekt Ljetne škole mogao biti realiziran u skladu s očekivanjima. S prijedlogom o održavanju Ljetne škole, naime, prvo su se obratili Županiji, a tu je i Općina Radoboj, koja je od početka aktivna podrška mladim entuzijastima.
Podsjetimo, besplatna ljetna škola održavat će se u Osnovnoj školi Side Košutić u Radoboju, na inicijativu skupine mladih na čelu s Tinom Macanom i Društvom Naša djeca Radoboj. Šestero predavača kandidate će provesti kroz šest različitih radionica, isplaniranih baš po njihovoj mjeri. Svaka radionica trajat će pet dana po dva sata dnevno, a bit će raspoređene kroz cijeli dan, tako da svatko može prisustvovati svim radionicama koje ga zanimaju. Za sve polaznike osigurane su vrijedne nagrade, poput ulaznica za jednodnevno kupanje, jednodnevno putovanje na more i slično.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba