Evo kako izgleda tetoviranje u doba koronavirusa

Prije ulaska stavlja se maska, oblače rukavice i papuče, a po završetku sve se baca u koš

Objavljeno: 07.05.2020. zagorjeinternational

– Prije nego što mi mušterija uđe u studio, mora odmah na lice staviti masku. Čim uđe, mora dezinficirati ruke i na ruke navući rukavice, a na noge jednokratne papirnate papuče – opisao je svoj novi način rada za portal Metropolitan.hr vlasnik Tatoo studija iz zagrebačkih Sesveta.

Dodaje kako on čitavo vrijeme nosi masku i rukavice. Naravno, kao i ranije, pred mušterijama otvara novu iglu za tetoviranje.

– Kod nas je zeznuto što smo u doticaju s ljudima. Dok nekoga tetoviraš, uvijek možeš slučajno dodirnuti čovjeka pa se eventualno tako zaraziti koronavirusom. Jedino se možemo ne zaraziti da ne radimo, ali možemo ne raditi i godinu dana – kaže Daniel.

Nakon završetka tetoviranja sve se kod izlaza baca u koš. Preporuka je više puta dnevno prebrisati prostoriju, a on nakon svake mušterije sve dezinficira. 

– Svaki klijent mi na odlasku mora ispuniti obrazac, dati svoje ime i prezime i navesti boluje li od kakve dodatne bolesti  – opisuje Daniel i zaključuje kako je tetoviranje kod njega potpuno sigurno te da nema straha od zaraze koronavirusom. (Ante Ferara)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba