Tijekom jutra preminula šesta žrtva koronavirusa

Broj oboljelih u Hrvatskoj popeo se na 713, ozdravile su 52 osobe

Objavljeno: 29.03.2020. JM

Od jučer u 15 sati potvrđeno je još 56 slučajeva zaraze koronavirusom, što znači da je u Hrvatskoj trenutno 713 zaraženih osoba. Ministar zdravstva Vili Beroš na press konferenciji Nacionalnog stožera Republike Hrvatske kazao je kako je obavljeno 5900 testiranja, a tijekom jutra u KB Dubrava umro je šesti zaraženi.

-Riječ je o teškom bolesniku, koji je još prije imao moždani udar te mu se stanje zakompliciralo posljedicom koronavirusa. Na respiratoru je 26 pacijenata, a otpušteno je njih 52 – rekao je ministar Beroš te dodao kako je nedonoščad iz KB Dubrava premještena u Petrovu bolnicu u adekvatan prostor.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kazao je, kako je 99 policijskih službenika u samoizolaciji, 25 ih je izašlo iz samoizolacije, a četvero ih je oboljelo od koronavirusa.

Pozitivan nalaz je potvrđen i kod jednog djelatnika splitskog zatvora, ali situacija u zatvoru je pod kontrolom.

Prema informacijama internet stranice Koronavirus.hr broj oboljelih osoba na području Krapinsko –  zagorske županije je 49.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter