EVO KAKO SE OPUSTITI OD STRESA

“Ako uz nas i na trenutak ljudi zaborave na sve probleme, znači da se naš trud isplati i radit ćemo to svaki dan“

Objavljeno: 29.03.2020. JM

– Ugasite televizore i družite se sa svojima jer koliko god je situacija teška, s druge strane morate shvatiti da smo dobili dar od Boga. Dobili smo toliko vremena koje možemo provesti sa svojim najdražima, svojom obitelji, što je u današnje vrijeme stvarno rijetkost, stoga iskoristite to vrijeme kvalitetno – poruka je to koju svima šalje poznata zagorska sopranistica Barbara Suhodolčan, koja zajedno sa svojim ocem, kantautorom i glazbenikom Rajkom Suhodolčanom ove, mnogima teške dane u izolaciji uljepšava snimanjem glazbenih videa koje dijeli na društvenim mrežama.


Društvene mreže


– Iako nismo u samoizolaciji, red je da budemo doma. Kako uvijek imamo puno obaveza i rijetko smo skupa, ovo nam je sad prilika da radimo na projektima koje već duže vrijeme planiramo, tako da konstantno snimamo neke videe i pjesmice. Neke od njih odlučili smo podijeliti i s našom publikom na društvenim mrežama i oduševljeni smo pozitivnim reakcijama. Vidimo da ljudima to puno znači, a nas to ispunjava. Znam da u ovim trenucima nikome nije lako, tako da, ako uz nas i na trenutak zaborave na sve probleme, znači da se naš trud isplati i radit ćemo to svaki dan – rekla je Barbara je poručivši svima da mogu očekivati nove videe iz njihove kućne radionice.


Kajkavske izvedbe


– Inspiracije nam ne nedostaje, nekada upravo u tišini nastaju najbolje stvari. Kako jako volim pjevati pjesme koje nisu toliko poznate i razvikane, do sada smo otpjevali upravo dvije takve. Jedna od njih je, divna pjesma “Sunčane fontane“ Tereze Kesovije, u melankoličnom tonu, no naravno da ćemo krenuti i s kajkavskim izvedbama – poručila je Barbara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba