GLAVNI ODBOR SDP-a ODLUČIO: Ukida se suspenzija četvorici članova Predsjedništva stranke – Grbinu, Zmajloviću, Babiću i Hajdašu Dončiću

“POBUNJENICIMA“ VRAĆENA PRAVA: Siniša Hajdaš Dončić ponovno službeni predsjednik zagorskog SDP-a

Objavljeno: 27.10.2019. zagorjeinternational

Glavni odbor SDP-a djelomično je ukinuo suspenzije četvorici članova Predsjedništva stranke i vratio im članska prava i prava na obnašanje lokalnih dužnosti, izvijestio je predsjednik Središnjeg savjeta SDP-a Branko Grčić. Djelomično ukidanje suspenzije Glavni obor izglasao je velikom većinom glasova, uz dva suzdržana, pa su na prijedlog Predsjedništva vraćena članska prava i prava vezana uz obnašanje lokalnih funkcija četvorici suspendiranih članova Predsjedništva Peđi Grbinu, Siniši Hajdaš Dončiću, Mihaelu Zmajloviću i Vedranu Babić, koji za sada ipak nisu vraćeni u Predsjedništvo SDP-a, piše Jutarnji.hr.

Podsjetimo, četvorica SDP-ovaca su u srpnju prošle godine suspendirana na dvije godine zbog kritika na račun predsjednika SDP-a Davora Bernardića. Ublažavanje suspenzije znači da će se moći kandidirati na unutarstranačkim izborima i biti kandidati na stranačkim listama, a Hajdaš Dončić i Zmajlović opet će biti službeni predsjednici krapinsko – zagorskog te SDP-a Zagrebačke županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba