Županijsko vodstvo Stranke rada i solidarnosti – BM 365 nastavilo s obilascima podružnica stranke – posjetili Stubičke Toplice, Donju Stubicu, Tuhelj i Klanjec

“Svi imaju odlične ideje za projekte, dat ćemo sve od sebe da ih se uvrsti u proračune općina, gradova, županije ili države”

Objavljeno: 27.10.2019. zagorjeinternational

Vodstvo Stranke rada i solidarnosti Krapinsko – zagorske županije, predsjednik Anđelko Topolovec, tajnik Luka Tušek, administrativna tajnica Tina Stanišić i potpredsjednik Općinske organizacije Krapinske Toplice Božo Ružak, nastavili su s obilascima podružnica stranke, u svrhu pripreme projekata i razrade ideja za pripreme općinskih, gradskih, županijskog i državnog proračuna.

U Stubičkim Toplicama tako je prioritetnim istaknuto proširenje škole i parka vozača Pila, kao i izgradnja sportske dvorane, a što se članstva tiče, daljnje širenje njegove jezgre. U Donjoj Stubici kao jedan od najvažnijih projekata naveden je Znanstveno – edukativno – zabavni centar ZEZ u Dvorcu Stubički Golubovec, a razgovaralo se i o izradi projektne dokumentacije za stubičku obilaznicu.

Sastanci su potom nastavljeni u Tuhlju, gdje je članstvo iznijelo nekoliko ideja kako unaprijediti općinu te u Klanjcu, gdje se razgovaralo o projektima koji bi bili najbolji za Klanjčane i Klanjčanke.
– Svi rade srcem za svoja mjesta, svi imaju velike planove i odlične ideje za projekte. Dat ćemo sve od sebe da pomognemo kako bi ih se uvrstilo u općinske, gradske, županijski ili državni proračun – istaknuli su iz vodstva stranke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba