ČESTITAMO: U Vinkovcima traju 12. Dani hrvatskog turizma, na kojima se dodijeljuju nagrade najboljima u zemlji, a Zagorci su ponovno briljirali

Najbolji mali obiteljski hotel je “SE-MI” iz V. Trgovišća, najbolji wellness hotel je Hotel Well iz T. Toplica, a najbolje lječilište Specijalna bolnica Stubičke Toplice

Objavljeno: 03.10.2019. Alen Brodar

U Vinkovcima je u sklopu Dana hrvatskog turizma dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu.

Trakošćan u finalu

Među laureatima su se i ove godine našli zagorski predstavnici, pa je tako najboljim malim obiteljskim hotelom proglašen Hotel & restaurant “SE-MI” iz Velikog Trgovišća, a u finalu je bila i Vill Magdalena iz Krapinskih Toplica, Najbolji wellness hotel je Hotel Well iz Tuheljskih Toplica, dok je najbolje lječilište/spa Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice. U toj je kategoriji treće mjesto osvojila Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, dok Terme Jezerčica imaju treći najbolji mali kamp u Hrvatskoj u 2019. godini. Valja napomenuti kako je među troje finalista za najuspješniju destinaciju ruralnog turizma bio Trakošćan – Bednja, no u toj je kategoriji pobjednu odnijela Baranja.
Drugi dio nagrada dodijelit će se u petak u Osijeku, za deset najboljih u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Turistička destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Plaža godine, Turistički događaj godine, DMK Putnička agencija godine, Restoran godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, nagrada „Anton Štifanić“ u kategoriji tvrtka/ustanova/udruga te pojedinac, Nagrada za životno djelo te Posebno priznanje za izniman doprinos turizmu Republike Hrvatske.

Dvanaesta godina

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora koji ovu manifestaciju zajedno organiziraju već dvanaestu godinu za redom. Generalni sponzor Dana hrvatskog turizma je Hrvatska elektroprivreda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba