Na međunarodnom natjecanju u St. Petersburgu Hrvatsku su, uz Mačanske mažoretkinje “Alina”, predstavljale i Zlatarbistričke mažoretkinje, koje su osvojile broncu i srebro

PJESMA I PLES: U Maču organiziran veseli doček za mažoretkinje koje su se iz Rusije vratile s tri zlata i jednim srebrom

Objavljeno: 03.10.2019. JJ

Mačanske mažoretkinje “Alina” i Zlatarbistričke mažoretkinje, pod okriljem Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske, prošlog su vikenda sudjelovale na MWF -international GRAND PRIX of Majorette Sport, međunarodnom natjecanju mažoretkinja, održanom u ruskom Saint Petersburgu.

Sabina Novosel

Mačanske mažoretkinje “Alina” kući su se vratile s tri zlata, jednim srebrom te diplomama za 5. i 6. mjesta. Prva mjesta osvojile su seniorke u kategoriji velika formacija baton flag i duo mace – Matea Jambreković i Sabina Novosel. Seniorka Sabina Novosel je bila prva i u solo twirlingu i druga u kategoriji solo mace. Peto mjesto seniorkama je pripalo u velikoj formaciji štap, a šesto mjesto u mini formaciji baton flag.
Zlatarbistričke mažoretkinje – seniorke su pak osvojile brončanu medalju u mini pom pon kategoriji te četvrto mjesto u mini mixu. Također, kadetkinja Lana Dlesk se natjecala u tri kategorije te u svima osvojila priznanja. U solo twirlingu joj je pripala srebrna medalja, u kategoriji solo štap četvrto, a u pom pon kategoriji peto mjesto.

Prigodni pokloni

Hrvatsku su još predstavljale Garešničke mažoretkinje, Kloštranske mažoretkinje, Petrinjske mažoretkinje, Velikogoričke mažoretkinje i Virovitičke mažoretkinje.
Načelnica Mača Mladenka Mikulec na svojem se Facebook profilu pohvalila i dočekom koji je pripremljen za Mačanske mažoretkinje, koje su se danas vratile kući.
– Uz prigodne poklone, pripremili smo i veseli doček. Ples i pjesma traju. Djevojke, puno sreće želimo vam i u daljnjim nastupima! – napisala je Mikulec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba