Srednjoškolci, prijavite se do 12. listopada!

DODJELJUJU SE ŽUPANIJSKE STIPENDIJE U TRI KATEGORIJE: Za nadarene učenike, prema socijalnom kriteriju i za deficitarna zanimanja

Objavljeno: 27.09.2019. JJ

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija redovitim učenicima srednjih škola s područja Krapinsko – zagorske županije za školsku godinu 2019./2020. Natječaj se raspisuje u tri kategorije: A – 30 stipendija za nadarene učenike u iznosu od 400 kuna mjesečno; B – 30 stipendija za učenike po socijalnom kriteriju u iznosu od 400 kuna mjesečno i C – stipendije za učenike koji su školske godine 2019/20. upisali prvi razred nekog od       deficitarnih zanimanja u iznosu od 500 kuna mjesečno – autolimar/autolimarica, autolakirer/autolakirerica, instalater/instalaterka grijanja i klimatizacije, strojobravar/strojobravarica,  zidar/zidarica, keramičar/keramičarka, vodoinstalater/vodoinstalaterka, stolar/stolarica, konobar/konobarica, kuhar/kuharica. Učenici mogu podnijeti zahtjev za dodjelu stipendije samo u jednoj kategoriji. Rok za podnošenje zahtjeva istječe 12. listopada.
Zahtjevi se dostavljaju Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, sport i tehničku kulturu, Magistratska 1, Krapina, osobno ili preporučeno poštom. Zahtjevi se podnose na posebnim obrascima, koje zainteresirani učenici mogu dobiti u Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, sport i tehničku kulturu, Krapina, Magistratska 1 ili preuzeti s web stranica: www.kzz.hr. Stipendije će se isplaćivati od početka pa do kraja nastavne godine u 10 mjesečnih anuiteta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba