Za “Mali geološki laboratorij“

USPJEŠNA SURADNJA: INA Muzeju krapinskih neandertalaca donirala 10 računala za potrebe muzejskih programa i radionica

Objavljeno: 01.08.2019. IB

Muzej krapinskih neandertalaca u svome radu mnogo pažnje pridaje edukaciji djece i mladih, koju olakšavaju i čine kvalitetnijom različita didaktička pomagala i materijali.

Interaktivni sadržaj

U srpnju ove godine, u tu svrhu INA je Muzeju donirala deset računala, kojima će se u budućnosti služiti djeca i mladi, sudionici muzejskih programa i radionica.
– Muzej već godinama nabavlja predmete za “Mali geološki laboratorij“, od replika i originalnih fosila i minerala, do mikroskopa i ostale opreme, te će upravo ovdje računala s različitim interaktivnim sadržajima naći svoje mjesto – ističu iz Muzeja.
Ova donacija predstavlja nastavak uspješne suradnje Ine i MKN-a, s obzirom na to da su se prošle i ove godine djelatnici Ine uključili u volonterske akcije uređivanja Nalazišta Hušnjakovo

120. obljetnica

Tako su zaposlenici Istraživanja i razvoja portfelja upstreama i članovi INA – Kluba volontera, 2018. godine obilježili 70. godišnjicu proglašenja Hušnjakova zaštićenim spomenikom prirode, a ove su godine, uređujući Hušnjakovo, Inini zaposlenici Finance management i Finance Talent Development programa, obilježili 120. godišnjicu otkrića krapinskog pračovjeka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba