Udruga mladih Feniks održala partnerske sastanke na projektima koji se provode u ovoj godini

Želja im je da uspješni projekti “Info centar za mlade NEOS”, Lokalni volonterski centar “Orkas” 4.0 i “Mi smo mali, ali smo veliki” – idu dalje

Objavljeno: 13.07.2019. JJ

Udruga mladih Feniks održala je partnerske sastanke na projektima koji se provode u ovoj godini. Zajedno s partnerima Gradom Oroslavjem i Krapinsko – zagorskom županijom, udruga provodi projekt “Info centar za mlade NEOS” 2.0 te je održan drugi radni sastanak na kojem su analizirani rezultati prvih šest mjeseci provedbe projekta. Partneri i udruga zadovoljni su dosadašnjim radom i rezultatima. Za nastavak provedbe projekta, dogovoren je Info sajam oroslavskih udruga i obilježavanje Međunarodnog dana mladih.

Peta godina

U sklopu projekta Lokalni volonterski centar “Orkas” 4.0, održan je treći, posljednji sastanak partnera te su tom prilikom predstavljeni rezultati provedenih aktivnosti. Dogovoreno je da će se projekt ponovo prijaviti na javni poziv Ministarstva, čime bi, ukoliko bude odobren, to bila peta godina provedbe projekta. Trenutni partneri na projektu su gradovi Oroslavje i Donja Stubica, te općine Jakovlje, Veliko Trgovišće i Stubičke Toplice, Srednja i Osnovna škola Oroslavje, Osnovna škola Marija Bistrica, Osnovna škola Matije Gupca Gornja Stubica i Centar za socijalnu skrb Donja Stubica.

Financira Ministarstvo

Projekt “Mi smo mali, ali smo veliki” 2.0 je pred završetkom te je također održan treći radni sastanak s partnerima, OŠ Oroslavje, OŠ Matije Gupca Gornja Stubica i OŠ Marija Bistrica. Na sastanku su također predstavljeni i analizirani rezultati provedenih aktivnosti, te se raspravljalo o mogućnostima ponovne prijave projekta za naredno razdoblje.
Sve navedene projekte financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba