Sutra u Galeriji izvorne umjetnosti Zlatar nesvakidašnje događanje

BAJKERI S UMJETNIČKOM DUŠOM: Zlatarski “Wild Ridersi” protiv nasilja i predrasuda bore se izložbom slika i čitanjem poezije

Objavljeno: 18.05.2019. IB

Udruga moto klub “Wild Riders – Goldtown” sutra u Galeriji izvorne umjetnosti Zlatar organizira događanje pod nazivom “Bajkeri protiv nasilja”. Otvorit će se izložba slika i starih motocikala, čitat će se poezija, a izlagači i sudionici su članovi udruge.
– Ovim događanjem želimo prenijeti poruku kako bajkeri imaju nultu stopu tolerancije prema nasilju, te ovim vidom kulturnog i umjetničkog izražavanja želimo preventivno djelovati na pojavu nasilja u društvu, kao i suzbiti negativne predrasude javnosti o bajkerima – poručuju članovi udruge.
Voditelj i inicijator je Željko Špehar, počasni član udruge i samouki slikar, a uz njega, izlagat će Darko Domišljanović iz Konjščine te Vladimir Šikić iz Zagreba, dok će Tomislav Buntak – Cezi ustupiti dio svoje kolekcije starih motocikala. U glazbenom dijelu programa sudjelovat će učenici Osnovne škole Zlatar i Glazbena sekcija “Dora“, te mladi glazbenici na harmonici i gitari. Otvorenje izložbe i popratni program počinju u 15 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba