Na ovogodišnji natječaj “Volim svoju županiju“ prijavljeno je 3667 fotografija, stručni žiri najbolju fotografiju bira u ponedjeljak

U kategoriji fotografije s najviše lajkova putem Facebooka, nagradu s čak 16.298 glasova, odnio Hrvoje Jurković iz Ličko – senjske županije

Objavljeno: 30.04.2019. IB

Na ovogodišnji natječaj “Volim svoju županiju“ prijavljeno je 3667 fotografija, a u kategoriji fotografije s najviše lajkova prikupljenih putem Facebooka, nagradu je osvojio Hrvoje Jurković iz Ličko – senjske županije, s fotografijom “Surovi Velebit“. Fotografija je prikupila čak 16.298 glasova. Natječaj je trajao mjesec i pol dana, a ovogodišnji odaziv oborio je dosadašnji rekord. Podsjećamo, cilj foto natječaj je promocija ljepota svih dijelova Lijepe Naše, jer, osim što postaju viralne, fotografije ulaze u postav putujuće izložbe koja je do sada obišla gotovo sve hrvatske županije.

Osim kategorije s najviše prikupljenih glasova putem društvenih mreža, najbolje fotografije bira i stručni žiri, a njihova će odluka biti poznata u ponedjeljak. Prva mjesta u obje kategorije osvajaju GOPRO HERO7 Silver sportske digitalne kamere, a drugo mjesto prema ocjeni žirija GOPRO HERO7 White sportsku digitalnu kameru.

Na čelu ovogodišnjeg stručnog žirija ponovno se nalazi profesionalna fotografkinja Mare Milin, a uz nju članovi žirija su Ivana Gusak Galić iz Osječko – baranjske županije, Kristijan Toplak iz Virovitičko – podravske županije i Karlo Frljužec iz Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba