U Pregradi održana redovna skupština zagorskog HSS-a

“HSS ne želi staru slavu. HSS želi biti bolji nego ikad”

Objavljeno: 17.04.2019. JJ

Na redovnoj skupštini HSS-a Krapinsko – zagorske županije, održanoj u Pregradi, jednoglasno je podržan izvještaj o radu u protekloj godini, te su doneseni programski ciljevi za 2019. godinu. Prisustvovao je i potpredsjednik stranke i saborski zastupnik Željko Lenart, koji vuče korijene iz Pregrade. On je u svojem izlaganju obavijestio delegate o stanju u HSS-u na državnoj razini, te o rukovođenju, politici i financijskom stanju stranke. Naglasak je stavio na predstojeće izbore za Europski parlament. Kandidati Hrvatske seljačke stranke su Zoran Bahtijarević, nezavisni ekonomski analitičar Damir Novotny i predsjednik HSS-a Krešo Beljak. HSS očekuje prolazak Zorana Bahtijarevića.
Predsjednik Županijske organizacije Marijan Hohnjec u svojem je izlaganju stavio naglasak na jačanje organizacije i bolju medijsku informiranost o radu i djelovanju HSS –a u Zagorju.

– Zagorski HSS mora biti primjer uspješnosti svim županijama i na tome ćemo inzistirati modernim pristupom, prijedlozima i inicijativama. Medijska eksponiranost je ono na čemu moramo posebno poraditi, kroz jače aktivnosti, ali i edukaciju mlađih školovanih generacija. HSS ne želi staru slavu, HSS želi biti bolji nego ikad, a sve u cilju napretka Zagorja i bolje budućnosti za mlade u Zagorju – zaključio je Hohnjec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba