Djevojke iz udruge “Svatko ima svoju priču” pokrenule novu humanitarnu akciju

Uz pomoć donacija svojih sumještana, žele napuniti 15 uskrsnih košarica za najugroženije obitelji s područja Bedekovčine

Objavljeno: 02.04.2019. JJ

Povodom Uskrsa, djevojke iz bedekovčanske udruge “Svatko ima svoju priču” organiziraju humanitarnu akciju pod nazivom “Uskršnja košara”.
– Uskrs je vrijeme kada obitelji imaju priliku sjediti za istim stolom, no, nažalost, taj stol kod mnogih ne izgleda onako kako to priželjkuju. S druge strane, ima obitelji koje bi svoje blagodati rado podijelile s onima koji nemaju. Stoga smo odlučile, naravno, uz dobru volju i pomoć naših sumještana, koju uvijek pokažu, obradovati te obitelji – otkriva predsjednica udruge Barbara Sente.

Mašti na volju

Cilj je napuniti “Uskršnju košaru” za 15 obitelji s područja općine Bedekovčina, gdje postoji 14 mjesnih odbora.
– Cilj nam je obići mjesne odbore i u svakom mjestu najpotrebitijima podijeliti “Uskršnje košare”. Na vama je da iz svoje košare izdvojite dio za svoje susjede, prijatelje i poznanike, odnosno, za one u potrebi. Ideja je da “Uskršnju košaru” napunimo s brašnom, šećerom, soli, uljem, margarinom, vakuumiranom šunkom, hrenom, mlincima, slatkišima, ali vi možete pustiti mašti na volju i popuniti košaru po vašem izboru – kaže Barbara.

Pozvani OPG-ovci

Svi oni koji bi željeli dati svoj prilog, mogu se javiti putem Facebook stranice Svatko ima svoju priču ili bilo kojoj od članica udruge.
– Nadamo se da će i naši dragi OPG-ovci pročitati ovo i napuniti koju košaricu – zaključuje Barbara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba