Na redovnoj izbornoj skupštini istaknuto kako je prošle godine ukupno realizirano 11 izleta, a prošle godine se pridružilo devet novih članova

Za predsjednika Planinarskog društva “Grohot” ponovno izabran Stepan Muhek

Objavljeno: 30.03.2019. IB

Planinarsko društvo “Grohot“ iz Marije Bistrice održalo je redovnu izbornu skupštinu. Za predsjednika je ponovno izabran Stjepan Muhek, za dopredsjednika Dominko Krajačić, a za tajnicu i blagajnicu Đurđa Furjan. Uz njih su u Upravni odbor izabrani i Željko Šćuric, Nada Fulir i Maja Bajs. Članovi Nadzornog odbora su Francika Popek, Dragutin Gorički i Ljerka Kunić, dok su članovi Suda časti Željko Antolić, Aida Beljak i Verica Novak. Delegati u Hrvatskom planinarskom savezu su Nada Fulir, Dominko Krajačić i Vesna Antolić.

Predsjednik je podnio izvješće o radu za prošlu godinu te izdvojio da su aktivnosti bile usmjerene prije svega na uspješno i kvalitetno održavanje tradicionalnih okupljanja planinara u Mariji Bistrici. Ukupno je realizirano 11 izleta, a prošle godine se pridružilo i devet novih članova, od čega dosta djece, tako da društvo sada ima 52 člana. Skupštinu je pozdravio načelnik Marije Bistrice Josip Milički, te predstavnici susjednih društava, PD-a ”Javor” iz Zlatar Bistrice i PD-a ”Izvor” iz Kalinja.

FOTO: RMB

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba