“U vrijeme pomahnitalog materijalizma, na zadnje smo mjesto stavili ono najvažnije – kretanje i zdrav način života”

VRIJEME JE DA UNESETE POZITIVNE PROMJENE U VAŠ ŽIVOT: Postanite dio druge generacije Škole trčanja AK Zabok

Objavljeno: 04.02.2019. JJ

Prva generacija Škole trčanja Atletskog kluba Zabok uspješno je završila svoju trkačku sezonu. Treninzi su počeli s kombinacijama hodanja i trčanja, da bi polaznici na kraju uspješno odrađivali treninge i utrke na pet i deset kilometara, a najspremniji su čak u listopadu istrčali i svoj prvi polumaraton.

Upisi u tijeku

Mnogi od njih nastavili su s treninzima i u ovim hladnim zimskim danima, a uskoro će im se moći pridružiti svi zainteresirani, kao članovi druge generacije Škole trčanja AK Zabok, čiji treninzi počinju 4. ožujka. Upisi su u tijeku i traju sve do kraja ožujka. Sve potrebne informacije možete dobiti putem obrasca na internetskoj stranici AK Zabok (www.ak-zabok.hr), putem Facebook stranice (https://www.facebook.com/atletskiklub.zabok/), e-mail adrese [email protected] ili na broj mobitela 095/903 56 64 (Matija Grabrovečki).
– Treninge vode licencirani atletski treneri, uz pomoć iskusnih trkača AK Zabok, među kojima su i aktualni državni prvaci u svojim disciplinama. Ukratko, ekipa koja vam je uvijek na raspolaganju, spremna pomoći svojim savjetima i prenijeti bogata iskustva stečana sudjelovanjem na brojnim trkačkim natjecanjima – poručuju iz AK Zabok.

Dobrobiti trčanja

U program Škole trčanja AK Zabok uključeni su: plan treninga prilagođen prema sposobnostima polaznika, grupni treninzi, vježbe snage, zajednički odlasci na utrke i druženja.
– Općepoznate su i znanstveno dokazane dobrobiti trčanja sa zdravstvenog, psihološkog ali i socijalnog aspekta. U ovim vremenima pomahnitalog materijalizma, na zadnje smo mjesto stavili ono najvažnije, a to su kretanje i zdrav način života. Zato je bitno da odluku o drugačijem postavljanju prioriteta u svom životu donesete sada. Dobro nam došli u svijet trčanja, koji će zasigurno donijeti dobre promjene u vaš život – zaključuju zabočki trkači.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba