KAKVA POMAMA – KONZUMERIZAM USRED ZAGORJA “ZASJAO PUNIM SJAJEM”: Nikeov dućan u Roses Design Outletu u Sv. Križu Začretju radit će do 13. veljače, pa su čitav asortiman snizili prvo za 30, a od ponedjeljka za 50 posto

SNIMIO ČITATELJ [17.30 SATI]: Pred Nikeom nepregledni red ljudi – puštaju ih unutra u grupicama svakih 10-ak minuta

Objavljeno: 30.01.2019. AB

Nikeov dućan u Roses Design Outletu u Sv. Križu Začretju radit će do 13. veljače, a kako prenosi Poslovni.hr, prema neslužbenim informacijama, američki proizvođač sportske opreme Nike, uz svetokrišku, zatvorit će još jednu trgovinu u Hrvatskoj, onu u Dugopolju kod Splita.

Odluka je navodno povezana s istragom Europske komisije koja sumnja da je Nike u Nizozemskoj, u kojoj je europsko sjedište kompanije, imao povlaštenu poziciju pri plaćanju poreza.

No, što god da je pravi razlog zatvaranja trgovine u Rosesu, izazvalo je pravu pomamu ljubitelja tog američkog brenda, ali i ostalih kupaca, budući da su od objave da se zatvaraju prvotno stavili popust na cjelokupni asortiman od 30 posto, a od ponedjeljka se taj popust povećao na 50 posto. Fotografije koje vidite nam je poslao čitatelj u 17.30 sati, koji nam je rekao da je red ogroman i da u trgovinu puštaju samo po nekoliko ljudi, svakih 10-15 minuta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba