Gradu Klanjcu odobrena sredstva za projekt “Popodne u vrtiću”

Zahvaljujući 1,2 milijuna kuna iz EU fondova, Dječji vrtić “Kesten” će produžiti radno vrijeme

Objavljeno: 13.11.2018. JJ

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kao posredničko tijelo razine 1 u postupku odabira projekata u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”, donijelo je odluku o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 1.211.837,95 kuna za prijavljeni projekt Grada Klanjca “Popodne u vrtiću”, koji je na natječaju dobio 99 bodova.

Još jedan odgojitelj

Još jedan odobreni projekt iz europskih fondova, ovog puta iz Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali”, omogućit će Gradu Klanjcu da u naredne dvije i pol godine produži radno vrijeme Dječjeg vrtića “Kesten”. Na pola radnog vremena zaposlit će se još jedna odgojiteljica ili odgojitelj, sufinancirat će se administrativni djelatnik te će se realizirati brojne edukativne, zanimljive i korisne aktivnosti za djecu predškolske dobi.

Potpisivanje u Pakracu

Svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava od više od milijun i dvjesto tisuća kuna, kojem će prisustvovati gradonačelnik Zlatko Brlek, održat će se u ponedjeljak, 19. studenoga, u Pakracu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba