U Krapini održana sjednica Vijeća za prevenciju KZŽ, na kojoj su dogovorene aktivnosti u narednom razdoblju

Pojačat će se represivno djelovanje policije vezano uz nepropisno parkirana vozila na mjestima za osobe s invaliditetom

Objavljeno: 09.11.2018. zagorjeinternational

U prostorijama Krapinsko – zagorske županije održana je sedma sjednica Vijeća za prevenciju u lokalnoj zajednici KZŽ. Članovi Vijeća za prevenciju raspravljali su o aktivnostima provedenima u proteklom razdoblju te o planu rada za narednu godinu. Od nadolazećih aktivnosti, izdvajaju obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, obilaskom institucija i objekata koji imaju otežani pristup te provedbu pojačanog represivnog djelovanja policije, usmjerenog na nepropisno parkirana vozila na mjestima označenim za osobe s invaliditetom i zlouporabu znaka pristupačnosti.

Podjela plakata

Vijeće će se u suradnji s Koordinacijom udruga osoba s invaliditetom uključiti u izradu pratećih letaka, dok će za nadolazeće blagdane, u sklopu akcije “Mir i dobro“, objaviti kratki film “Petarde i rakete nisu za nas“, a u školama će biti podijeljeni i plakati “Pirotehnika i blagdani – opreza nikad dosta“.

Izabran zamjenik

Sjednicu je vodila predsjednica Vijeća, zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je ovom prilikom istaknula dobru suradnju KZŽ i Policijske uprave krapinsko – zagorske u provođenju preventivnih aktivnosti.
Na sjednici je za zamjenika predsjednice Vijeća za prevenciju izabran Robert Pavić, zamjenik načelnika PU krapinsko – zagorske. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba