Održana prva konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina

Za predsjednika izabran Stjepan Kotarski, vlasnik obrta Instalacije – trgovina “Plinotenika“

Objavljeno: 23.09.2018. zagorjeinternational

Održana je prva konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina za mandatno razdoblje 2018. – 2022. godine. Konstituiran je novi saziv od 21 člana. To su: Vesna Mitrečić, Ivan Jaković, Damir Stanić, Zdenka Meštrović, Anita Ana Bačani, Vlado Franc, Stjepan Kotarski, Antun Blazinić, Anica Sys, Zdravko Mlakar, Tomislav Omerza, Davor Franc, Dragutin Jurčec, Zlatko Ban, Mladen Herceg, Eduard Roškar, Goran Košutić, Stjepan Hrvoj, Mirjan Sedak Benčić, Marija Horvat i Ivan Vidiček.

Jednoglasnom odlukom za predsjednika Udruženja obrtnika Bedekovčina izabran je Stjepan Kotarski, vlasnik obrta Instalacije – trgovina “Plinotehnika“, koji je otvoren od 1995. godine.

Stjepan Kotarski je od 2010. predsjednik Ceha uslužnih obrta, član Upravnog odbora i član Skupštine Udruženja, a od 2015. godine predsjednik Udruženja obrtnika Bedekovčina. Član Upravnog odbora i Skupštine OKKZŽ od 2015. te član Ceha uslužnog obrta u mandatu 2010.-2014.

 

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter